top of page
Search
  • Admin

Melanie Gelinzorgt meteen voor Belgische overwinning

Updated: Nov 2, 2021

In Valkenswaard is vanochted een twee weken durende midweek jumping van start gegaan. Op de 'Tops International Arena' mochten de 6-jarigen de spits afbijten in de tweede piste.


Christian Rhomberg en Come On(v.Comme II Faut) werden tweede in 37:83 seconden. Voor Braden James en Haley (v. Qualitz Time Tn) was er een derde plaats. Kendra Claricia Brinkop (Dialan B, v. Lancer II) en Benjamin Raisttrick (Hessel, v. VDL Sheraton) vervolledigden de top vijf.


De overwinning ging daarin meteen naar Belgie dankzij Melanie Gelin en de Zangershiede merrie Attoucha Hero Z (v- Aganix du Seigneur). Als één van de laatste starters wisten zij de winnende tijd van 37:05 seconden neer te zetten. Het duo won dit jaar al drie keer de Youngster Tour finales in Opglabbeek en twee keer op de Z-Tour.


Yves Awouters klasseerde zich op de elfde plaats met de Elvis Ter Putte dochter Emily De Rock 123 Z, -voor Gelin en Alana Hero Z, de volle zus van Attoucha Heri Z, was er een twaalfde plaats. Stephanie Andries en Hianca (v.Bodinus) eindigden op de veertiende plaats. Klik hier voor de uitslag.6 views0 comments
bottom of page